uit en thuis

wie ben ik? wie is de mol?!

Vanaf de eerste serie in Australie, ben ik helemaal verslaafd aan het programma Wie is de mol? van de AVRO. Ook dit jaar heb ik weer met veel fanatisme zitten kijken.

Wat ik pas sinds drie seizoenen doe is kijken op het forum, te vinden onder de link “forum” op de mol-site. Twee jaar geleden was ik daar onder mijn eigen naam zo enorm fanatiek aanwezig, dat heb bijna een verslaving leek.

Dit jaar besloot ik het anders te doen, voor het eerst echt onder een schuilnaam en minder vaak posten. Gelukt! Maar wat ik wel gepost heb was dan ook gelijk een enorme knaller… Tenminste, dat vind ik zelf šŸ™‚

Twee weken terug deed ik tijdens het programma een ontdekking… (samen met andere forummers trouwens). Ik heb er een week op zitten broeden en heb besloten het aan de rest van de forummers kenbaar te maken.

Op 22 februari heb ik een topic aangemaakt op het forum, met daarin DE aanwijzing die leidt naar de identiteit van de mol.

Kun jij me vinden op het forum?
En wie is de mol?