uit en thuis

UPC gestoord?!

Ik was nog redelijk positief tot nu toe… over mijn internetverbinding wel te verstaan. Maar nu baal ik enorm.

Sinds afgelopen zondag heb ik geen verbinding meer met internet. Wel een leuk verhaaltje schrijven over mountainbiken en het niet online kunnen zetten is redelijk vervelend.

Na verschillende pogingen met kabeltjes verwisselen, stekkers in stopcontacten steken en het modem resetten, gaf ik de moed gister op en besloot ik UPC te bellen.

Iedereen die UPC kent weet dat het geen pretje is om de helpdesk te bellen. Een automatisch doorschakelmenu waar je (minimaal) 5 minuten over doet om doorheen te komen, vervolgens een medewerker aan de lijn krijgen die zelf geen netwerkverbinding heeft… tja, typisch UPC!

Hoe dan ook, morgen probeer ik het opnieuw en tot die tijd moet ik maar bekijken hoe gestoord UPC zelf is!