uit en thuis

dubbel

Ja, ik kan het officieel bekend maken, want het is rond. Afgelopen vrijdag heb ik een contract getekend bij Advirom, een detacheringsbureau. Op dinsdag 1 mei is mijn eerste werkdag bij dat bureau.

Of beter gezegd; namens dat bureau, want een detacheringsbureau verhuurt als het ware personeel aan gemeenten en andere instanties.

Mijn nieuwe functie is een dubbelfunctie, namelijk: “beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening/ Stedenbouwkundige”. In het RO-deel heb ik 4,5 jaar ervaring, voor het stedenbouwkundige deel volg ik nu een studie. Ik hoop van harte dat ik ook veel ervaring op kan gaan doen in dat werkveld. Even afwachten nog, maar de intenties zijn goed.

Eigenlijk komt het wel heel snel dichterbij en ik vind het dan ook erg spannend. Bovendien heb ik nog een afscheid van leuke collega’s van de gemeente Smallingerland voor de boeg.
Kortom, het hele verhaal voelt eigenlijk heel dubbel…