uit en thuis

adviseur

Afgelopen maandag was het dan zo ver… om 9 uur moest ik me melden bij mijn nieuwe werkgever. Viel me mee dat die tijd, na 2 weken vakantie, voor mij geen probleem was… ik was er zelfs te vroeg, maar ja, ik had dan ook zin in de nieuwe baan.

De afgelopen dagen heb ik me bezig gehouden met adviseren, of is het “ben ik bezig gehouden?! Ik heb geadviseert over een bestemmingsplan (voor een collega), over een zienswijze (voor een particulier) en over een milieuzonering (voor een gemeente). En dat was leuk, zo afwisselend!

Hoewel het natuurlijk wel even wennen was, voelde het gelijk goed tussen de nieuwe collega’s op het kantoor. Ik kan inmiddels de koffie en thee vinden en ook printen, faxen en bellen lukt me goed (*lol*)

Maar ja, ik zit bij een detacheringsbureau en zal dus over anderhalve week voor het eerst buitenhuis bezig zijn… bij de gemeente Tietsjerksteradiel. En hoe de stand van zaken dan is met mijn werk… dat horen jullie dan natuurlijk wel weer.

Nu eerst nog nagenieten van de week en genieten van het komend weekend.