uit en thuis

net als vorig jaar

Afgelopen dagen kon ik niet zo gekke goed slapen. Dat kwam omdat ik me, vooral in de vroege ochtend, veel bezig heb gehouden met de studie. Met name met de verkaveling die ieder individueel moet maken.

Gevolg daarvan was dat ik nu voor de derde ochtend achtereen erg vroeg wakker ben geworden en heel lang met de studie bezig ben geweest. Niet alleen in mijn hoofd, maar dus ook echt in de praktijk…

Resultaat is wel dat ik de verkaveling nu zo goed als af heb, inclusief de onderbouwing die daarbij hoort. Ik weet welke kaartjes ik nog moet maken en hoe ik de onderbouwing verder moet aanpassen.

Maar nu moeten het plan openbare ruimte en de presentatie nog. We zijn met 6 mensen in de groep, maar soms heb ik het gevoel alsof er maar 3 heel hard voor de groep aan de slag zijn. Die gedachte is ook niet echt opbeurend.

Ik raak een beetje oververmoeid eerlijk gezegd, nog een maand, dan is het einde daar en kan ik weer in het gat vallen dat vrije tijd heet. Net als vorig jaar…