uit en thuis

Pajero-hooo!

Dit is geen deel van een refrein van een foute hit van Imca Marina ofzo. Een Mitsubishi Pajero is een lelijke vorm PC Hoofttractor.

Op de snelweg tussen Wolvega en Steenwijk kwam mij zo een Pajero voorbij met een stevig gangetje. Ik reed relaxed rond de 125 en die Pajero was echt dusdanig veel sneller dat hij mij zelfs opviel!

Maar wat me nog meer opviel was dat er een donkergekleurde (gewone) personenauto – met eenzelfde gangetje – op enige afstand achteraan reed. En dan ga ik dus denken aan bepaalde tv-programma’s….

Ik was het geval al bijna weer vergeten toen er vlak na steenwijk twee auto’s op de vluchtstrook stonden, een Pajero en een donkergekleurde (gewone) personenauto. Bij de Pajero stond een mannetje met een lichtblauw overhemd op zo een politiemanier bij het bijrijdersportier…

een typische gevalletje Pajero-HOOO!