uit en thuis

een vijn feest

En toen hadden we weer een feest op het werk! Ditmaal was het tijd voor een sinterklaasfeestje, met Sinterklaas en twee zwarte pieten als hoofdact.

De kinderen van collega’s mochten allemaal bij Sinterklaas komen en kregen een kadootje, Sinterklaas deed dat allemaal erg leuk. Maar ook de nieuwe mede-collega’s moesten aantreden, gelukkig in een groepje. Ik was dus ook aan de beurt…

We kregen ons kadootje alleen wanneer we een liedje zongen, het werd (hoe verrassend) “Sinterklaas kapoentje”. Gepke en ik zetten in op “Sinterklaasje Bonnebonnebonne” en we kregen de zaal opnieuw mee. Het kado was een chocoladeletter, niks mis mee! šŸ˜‰

Ik dacht dat het om 6 uur afgelopen was, niet dus! Na een heerlijke maaltijd hebben we nog even gezellig gebabbeld, afscheid genomen van Anne Marieke (die voor het laatst was), een banketstaaf “M” meegekregen (ook nog!) en toen huiswaarts geweest…

Een bijzonder VIJN feest!