uit en thuis

zwaartekracht

Soms heb je van die dagen dat de zwaartekracht te goed werkt. Vandaag had ik daar last van!

Het begon bij een kopje koffie dat mijn collega aanstootte terwijl ze het bij me neer zette. Een klein scheutje ging over het jasje wat ik aan had. Gelukkig is dat jasje donkergrijs (tegen het zwarte aan), dus van die vlek zie je niks meer.

Vanmiddag had ik een glas thee en ik zou al pratend een slokje tussendoor nemen. Helaas zat het glas vol en kiepte een eerste slok over mijn jasje en broek. Ja inderdaad weer op het jasje! De broek moet gelukkig in de was…

Voor de laatste keer vandaag haalde ik thee en water voor twee collega’s en mijzelf. Met twee glazen water en 1 kop thee liep ik de stijle trap van kantoor op en maakt een misstap… een dikke scheut van het water ging over de vloer.

Lachend bracht ik de thee en het (restant) water bij mijn collega’s en vertelde dat ik een beetje water had geknoeid op de vloer. Mijn collega ging naar de printer en kwam dubbel van het lachen terug… ja er lag iets meer dan een beetje water! Die verrekte zwaartekracht ook! (hi hi)