uit en thuis

snowworld

Als voorbereiding voor de wintersport had ik geregeld dat we met ons gezin (dus met zijn zevenen) naar Snowworld zouden gaan. Gister was het dan zo ver.

We waren mooi op tijd verzameld in Joure en door het ontbreken van files mooi op tijd in Zoetermeer. Materiaal halen, nog wat eten en kletsen en om iets voor half 2 gingen Chris, Ytsje en ik de piste op. Even later zou les voor mijn ouders, Geert en Xu beginnen.

Het was al weer bijna 2 jaar geleden dat ik voor het eerst geskied had en ik wist niet of ik het nog wel kon, maar het ging eigenlijk best goed. Na een paar keer van de kleine baan af te zijn gegaan en een korte blik te hebben geworpen bij de les, ging ik naar de grote baan, al snel gevolgd door Ytsje en Chris.

Het uur was veel te snel voorbij en we besloten met zijn vijfen (mem, Geert, Xu, Ytsje en ik) dat we nog wel een uur wilden. We kregen ieder 2 uur voor de prijs van 1, foutje van de zaak, mazzeltje voor ons. Ik kreeg de slag van het skiën redelijk te pakken en voordat ik het wist was het 5 uur geweest… tijd om van de piste te gaan.

Hoewel ik gister naderhand bijna geen last van de benen had, was dat vanochtend wel zo… ach ja, dat hoort erbij!