fietserd

klaar voor de start!

Stiekem hoopte ik het al, maar het is echt waar: gister heb ik inderdaad mijn laatste rit op mijn Giant-racefiets gemaakt. Nou ja, MIJN Giant… nog wel, maar hij gaat in de verkoop!

Vanmiddag kreeg ik het verlossende telefoontje van Thies Hiemstra (http://www.hiemstrafietsen.nl): mijn nieuwe racefiets stond klaar! Ik sprak af dat ik eind van de middag bij hem zou komen, op het werk was het namelijk druk genoeg om nog een hele werkdag te kunnen vullen. Ook met ouwehoerderij šŸ˜‰

Hoe dan ook, mijn nieuwe racefiets staat in mijn kamer. Zo nu en dan kijk ik er even bewonderend naar; dit is mijn vierde racefiets en mijn eerste gloedjenieuwe! Hij is klaar voor de training van morgen, het doel is een tijdrit. Ik heb nog geen 200 meter op de fiets gefietst, dus weet ik niet wat ik kan. Gewoon vol er in en maar zien waar het schip strandt. Als het weer meezit tenminste…

Mocht ik morgen niet op de weg te bewonderen zijn, dan hierbij alvast een fotootje van mijn racefiets!

Trouwens, mocht je belangstelling hebben voor mijn Giant, bekijk dan de advertentie op marktplaats (staat ook op hyves):
http://fietsen-brommers.marktplaats.nl/fietsen-racefietsen/331616186-giant-cfr-2-carbon-frame-50-cm-slooping.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *