fietserd

Van berg en beek

Vanochtend 3 uur was het, toen we met een club mensen voor the Sportsclub im 4 auto’s stapten. De autorit leidde ons naar Flughafen Düsseldorf. Vanaf daar vlogen we naar vliegveld Charles-de-Gaulle in Parijs.

In de hangar daar begon het lange, lange wachten. Een uur, nog een uur en nog een uur… Mijn energieniveau zat in een dieptepunt en ik snakte naar het hotelbed.

Toen, om half 3 mochten we dan toch boarden voor het laatste deel van de reis; de vlucht naar Pau. Op het vliegveld van Pau werden we warm verwelkomt door de trainer en begeleiding, die ons vervolgens met auto’s naar Argelès-Gazost leiden.

En zo zaten we op het eind van de middag, moe maar voldaan, op het terras bij het hotel. De wolken trokken op en het landschap van berg en beek rond het hotel ontpopte zich. Een mooi begin van een uitdagende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *