een visie

aannames en beloftes

Ik heb het nog warm, omdat ik net terug kom van een flinke wandeling vanuit huis. De wandeling duurde iets meer dan een uur en was net geen 6,3 kilometer lang. Ja, zoiets doe ik dus voor de lol.

Najaa, niet helemaal alleen voor de lol, ook een beetje omdat mijn hoofd vol – zeg maar – frustraties zat. En wat is er dan lekkerder dan stevig bewegen en de boel proberen te relativeren? Het is me eerlijk gezegd nog niet helemaal 100% gelukt, maar al wel een heel eind.

Soms is het best wel irritant dat ik bepaalde beloftes heb gedaan over wat ik wel en niet op mijn site plaats. Soms heb ik namelijk vreselijk de behoefte om mijn frustraties via het web te uitten. Maar ik heb een bepaalde belofte gedaan en dan hou ik me daaraan en doe ik het niet.

Gelukkig zijn er andere wijzen om mijn frustraties kwijt te raken en ik ben ik uit wat ik moet doen om ze op de goede plek neer te leggen. Ben ik ze in ieder geval maar kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *