een visie

Zinloos slecht slapen

Misschien kun je je een situatie voorstellen waarin je iets leest waar je van schrikt. En stel je ook eens voor dat je er niet direct naar kunt vragen, omdat je hetgeen je las eigenlijk nog niet mag zien. Of nog niet hoort te weten…

Je kunt je vast voorstellen dat je op zo een moment met vragen zit. Stel dat je niet weet waar je die moet droppen om je vervelende gevoel kwijt te raken. Je slaapt een nacht slecht en neemt een besluit: “morgen ga ik het toch bespreken”. Nerveus val je uiteindelijk toch in slaap.

De volgende dag is aangebroken en de nervositeit is er nog. Dan vraag je een gesprek aan en krijgt de reactie dat je al verwacht was. Wanneer tijdens het gesprek antwoorden op je vragen komen, ontdek je dat de situatie niet erg is. Je had niet hoeven schrikken en hebt een nacht zinloos slecht geslapen. Praten over je problemen helpt, echt waar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *