uit en thuis

Schikt ’t?

Kan een koe een haas vangen? Het spreekwoord vraagt zich af hoe de koe het doet, maar zegt niet of het lukt. Volgende vraag: kan een fiets in skelter? Nu zie je waarschijnlijk zo een skelter voor je waar de kinderen mee spelen. Hoewel ik het niet heb geprobeerd, denk ik niet dat een fiets in zo een skelter past.

De skelter die ik bedoel is iets groter, namelijk de nieuwe Volkswagen Polo. Dat wagentje had ik vanaf dinsdag te leen omdat mijn auto bij Care was. Omdat ik mijn ATB kapotgefietst had en deze vandaag weer wilde gebruiken, moest hij dinsdag naar de maker. Met die skelter dus… Pfff, zou het lukken?

De rugleuning van de achterbank plat gaf niet genoeg ruimte. Dan de zitting van de achterbank plat voor extra ruimte. Even trekken en ik had de hele zitting in handen. Hmm, tja, wat nou Duitse degelijkheid?! Gelukkig niks kapot. Toen de ATB er in, duwen en trekken en het lukte! Dus ja, een fiets past in een skelter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *