uit en thuis

en dan nu eindelijk

…de aankondiging! Een poosje geleden heb ik een cursus Doeltreffend Rapporteren gevolgd. Tijdens die cursus heb ik geleerd om, wanneer je lezersgericht schrijft, gelijk met de belangrijkste boodschap te komen. Maar nu vind ik dat een beetje jammer, ik bouw de spanning liever een beetje meer op. šŸ™‚

Een paar weken had ik een gesprek op het werk. Dat gesprek hield verband met mijn functie nu en in de toekomst. Het was niet een officieel functioneringsgesprek hoor, gewoon informeel naar wat ik kan en wil in de toekomst.

Na dat gesprek bleef het een poosje rustig, tot ik op een gegeven moment een uitnodiging in mijn mailbox had. Een uitnodiging voor een overleg. Op zich in mijn werk niet raar, maar wel apart omdat ik niet verwacht had bij een dergelijk overleg uitgenodigd te worden!

Onwetend ging ik het overleg in, maar al snel werd me duidelijk dat het voor mijn werk de nodige gevolgen had … (en nu komt ie dan eindelijk, de aankondiging) … ik kreeg namelijk te horen dat ik nu ook relatiebeheerder ben! Het voelde als een soort promotie en ik was dan ook blij verrast.

Wat het voor mij betekent? In feite betekent het een uitbreiding van mijn verantwoordelijkheden. In veel gevallen was ik op projectniveau al eerste aanspreekpunt voor een opdrachtgever. In het relatiebeheer wordt je ook eerste aanspreekpunt voor procesaspecten.

Het lijkt me lastig en ik besef dat ik nog bij moet leren op dat vlak. Gelukkig deel ik het relatiebeheer bij ‘mijn opdrachtgevers’ samen met een collega, dat maakt het iets gemakkelijker. Ik zie het als een uitdaging en heb er veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *