fietserd

geen verrassing

Het was tegen het eind van oktober toen ik er achter kwam dat we voor de Izoard-clinic weer nieuwe kleding zouden krijgen. Omdat de persoon in kwestie zich duidelijk versproken had, besloot ik het geheim te houden.

Eind oktober hadden we het fietsweekend in Limburg en ook toen werden tipjes van de sluier over de nieuwe kleding opgelicht… Zonder dat de persoon in kwestie het in de gaten had trouwens. Meer mensen vingen het echter op.

En toen was het 6 november en was de introductie van de Izoard-groep. Er werd benadrukt dat er geen nieuwe kleding werd uitgereikt, maar weer was er een verspreking. Ik moest me heel er inhouden om niet te hard te gaan grijnzen, maar dat is gelukt.

Vandaag was het dan zo ver. De ploegenvoorstelling, de kledinguitreiking (voor de nieuwe mensen, ha ha) en de eerste training. De nieuwe kleding werd op een leuke manier gepresenteerd door twee topmodellen… en werd met applaus in ontvangst genomen. De mensen waren verrast dat we toch nieuwe kleding hadden. Ik niet … natuurlijk. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *