een visie

steun na de klap

Soms kun je fysiek een klap krijgen, een voorbeeld daarvan is mijn val met de atb van afgelopen zaterdag. Het is een tijdje ongemakkelijk (in mijn geval), maar ik weet dat ik er wel weer overheen kom voordat ik oud ben en krom loop. Je kunt ook psychisch een klap krijgen, bijvoorbeeld wanneer je slecht nieuws hebt gehoord. Het is vaak best moeilijk om zo een klap te verwerken, dat kan lang duren en veel van jezelf kosten.

Wees gerust, met mij gaat het goed. Ik heb alleen fysiek wat ongemak van de smakker die ik afgelopen zaterdag heb gemaakt. Ik weet alleen wel hoe het voelt om een psychische klap te krijgen en te moeten verwerken. In die tijd heb ik heel veel gehad aan muziek met mooie teksten. Onderstaande songtekst wil ik dan ook graag delen en ik hoop dat de mensen die het nodig hebben er net zo veel aan hebben als ik.

“Hold On” door Wilson Phillips

I know this pain
Why do lock yourself up in these chains?
No one can change your life except for you
Don’t ever let anyone step all over you
Just open your heart and your mind
Is it really fair to feel this way inside?

[Chorus:]
Some day somebody’s gonna make you want to
Turn around and say goodbye
Until then baby are you going to let them
Hold you down and make you cry
Don’t you know?
Don’t you know things can change
Things’ll go your way
If you hold on for one more day
Can you hold on for one more day
Things’ll go your way
Hold on for one more day

You could sustain
Or are you comfortable with the pain?
You’ve got no one to blame for your unhappiness
You got yourself into your own mess
Lettin’ your worries pass you by
Don’t you think it’s worth your time
To change your mind?

[Chorus]

I know that there is pain
But you hold on for one more day and
Break free the chains
Yeah I know that there is pain
But you hold on for one more day and you
Break free, break from the chains

Some day somebody’s gonna make you want to
Turn around and say goodbye
Until then baby are you going to let them
Hold you down and make you cry
Don’t you know?
Don’t you know things can change
Things’ll go your way
If you hold on for one more day yeah
If you hold on

Don’t you know things can change
Things’ll go your way
If you hold on for one more day,
If you hold on
Can you hold on
Hold on baby
Won’t you tell me now
Hold on for one more day ‘Cause
It’s gonna go your way

Don’t you know things can change
Things’ll go your way
If you hold on for one more day
Can’t you change it this time

Make up your mind
Hold on
Hold on
Baby hold on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *