uit en thuis

nationale mutsendag

Zo nu en dan heb ik van die dagen die niet lekker lopen… Deels heb je dat zelf in de hand en deels overkomt het je. Niks aan te doen, gewoon meegaan en je er niet te veel aan gaan ergeren. Maar er zijn grenzen!

Vanochtend ging de fietstocht goed hoor, geen klachten over dat deel van de dag. Ik stond na het fietsen onder de douche, stootte de kraan aan en kreeg een koude douche! Waaaah! Snel weer naar warm draaien en doordouchen.

In de auto naar het werk. Eerst een langzame vrachtwagen voor me. Vervolgens twee keer voor dezelfde spoorwegovergang bij Hurdegaryp moeten wachten en vervolgens achter een bus zitten die bij iedere halte leek te stoppen. Heb ik dat?!

En vervolgens op het werk liep mijn pc een paar keer goed vast. Eerste keer herstarten hielp goed. Eind van de middag kreeg ik na een reboot een zwart scherm… en ook niet meer dan dat. Ik had er schoon genoeg van, heb de pc afgesloten en ben naar huis gegaan.

Vanavond op zoek geweest naar nieuwe schoenen en naar een kadootje voor mijn vaders verjaardag. Ik stootte me aan een kast, liet mijn tas uit mijn handen vallen, kreeg een afvalbakdeksel op mijn hoofd en duwde een deur open die open getrokken moest worden… Nope, vandaag was niet mijn dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *