ongezouten

ziek

Het was al eerder in het nieuws; een Gronings meisje van 12 is bevallen van een meisje. Verbijsterd heb ik het aangehoord, hoe kan zo een jong meisje zwanger zijn? Ja ja, het ’technische’ verhaal ken ik, maar zo jong zijn ze daar toch nog niet vrijwillig mee bezig? Of ben ik nou vreselijk ouderwets?

Al snel kwam de geruchtenstroom op gang; de vader van het meisje zou ook de vader van haar kind zijn. Hij was een bekend zedendelinquent… Toen het nieuws gister op SBS6 werd bevestigd was ik dan ook niet verbaasd.

Nee, niet verbaasd… maar ik ging me de situatie voorstellen en werd er serieus onpasselijk van! Gatverdamme wat een smeerlap die kerel! Het arme meiske is een slachtoffer… voor het leven. Bij dit soort smeerlapperij is een drastische straf passend, en dan het liefst eentje die hij voor altijd blijft voelen. Of juist mist, als je begrijpt wat ik bedoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *