een visie

is het wel zo slecht?

Al een hele poos zit ik op deze plaats, welgeteld 3 jaar en 8 maanden. Het uitzicht is behoorlijk vrij en ook best wel groen. De ruimte waar ik zit is lekker ruim en voelt vertrouwd. Maar aanstaande donderdag wordt het anders; aanstaande donderdag ga ik verhuizen. Het uitzicht wordt iets minder mooi en op ruimte moet ik stevig inboeten. Het is even niet anders, het moet even en zal op den duur wel wennen.

Hé, je moet niet verkeerde dingen denken nu! Ik ga niet weg uit mijn huis hoor! Ha ha ha… Nee, het is de bedoeling dat we op kantoor gaan verhuizen! Onze afdeling (Ruimtelijk Advies) kent wat beweging in personeelsbestand, waardoor twee collega’s sowieso al verhuizen binnen kantoor. De rest van de afdeling (12 man/vrouw) wordt bij elkaar geplaatst op de tweede verdieping. Het komt er eigenlijk op neer dat maar twee collega’s op hun plaatsje blijven zitten. Eén collega verhuisd van kamer en de rest (9) verhuizen van de eerste naar de tweede verdieping. Ik ben één van die 9.

Je kunt je voorstellen dat dit behoorlijk wat rumoer geeft; we moeten wennen aan het idee en het tempo waarmee de verhuizing al komt. Ik ben er zelf ook wel mee bezig en, zoals gezegd, qua uitzicht en ruimte om mij heen moet ik inboeten. Daarbij komt dat ik ook nog mijn leuke roomies allemaal verlaat en bij ‘nieuwe’ op de kamer kom. Maar ik ga uit van het positieve en ben ervan overtuigd dat iedereen na de verhuizing zijn draai op de nieuwe plek en met de nieuwe collega’s om zich heen ook wel weer vindt.

Donderdag wordt er over en weer dus veel verkast… ik ben heel benieuwd wat voor chaos het gaat worden. Wat mij betreft gaan we er een soort feestje van maken, het is tenslotte weer een nieuwe uitdaging. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *