een visie

gewoon wat meer dan de rest

Iedere vrouw heeft er wat van… het mannelijke hormoon testosteron. De ene vrouw heeft er wat meer van dan de andere en dat uit zich in bepaalde karaktereigenschappen. Eigenlijk is dat net zoals bij mannen… De ene man is bijvoorbeeld ook zorgzamer dan de andere; jup, heeft te maken met hormonen!

Vroeger vond ik het vervelend om toe te geven, maar ik weet het nu gewoon zeker. Ik ben zo een vrouw die wat meer testosteron in haar bloed heeft dan de gemiddelde vrouw. Het uit zich in mijn karakter en interesses.

Zo ben ik een broekentype, hoewel iedereen zegt dat jurkjes en rokken mij waarschijnlijk goed staan, zal ik me er niet lekker in voelen. Ook ben ik wel een ietsiepietsie een nerd, ik draai bijvoorbeeld Linux thuis en kan ik me daar prima mee redden. Gadgets zijn ook wel besteed aan mij, al hou ik niet zo van gadgets die een hype zijn (bijvoorbeeld iPad en Android). Daarnaast heb ik een voorliefde voor mooie auto’s die ook nog wat in hun mars hebben (qua pit), ik heb niet voor niks een dikke Mazda 6.

Maar aan de andere kant ben ik toch ook echt een vrouw. Gevoel gaat bij mij voor ratio, al zou ik dat wel eens anders willen. Een stukje sensitiviteit voor gevoelens van anderen mag ik mezelf ook wel toedichten. Iets totaal anders: ik hou niet van kabeltjes in mijn kamer, deze moeten zo veel mogelijk weggewerkt zijn. Ik ben geen huishoudster, maar hou er wel van dat het huis netjes is. En als ik op de racefiets uitgedaagd wordt voor een wedstrijdje haak ik af; dat hoeft van mij niet zo, ik hou meer van lekker ontspannen fietsen.

Ik ben tevreden met hoe ik ben; met wat meer testosteron in mijn bloed dan andere vrouwen. Heb ik ook eens iets wat andere minder hebben šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *