een visie

Speelgoed

Vroeger was ik zo een typje die wel van technisch speelgoed hield.

Ergens in de jaren ’80; we waren met vakantie in Frankrijk (Mulhouse) en ik had een vriendje. Ik was misschien 8 jaar of nog jonger, maar ik zie nog beelden voor me. Frederique was een Frans jongetje en ik verstond geen bal van wat hij zei… Maar hij was mijn vriendje, alleen niet omdat ik hem zo fantastisch vond. Nee. Hij had een radiografisch bestuurdbare auto, een zwarte pickup. En dat vond ik fantastisch.

Inmiddels ben ik een jaar of 25 ouder en ik ben nog steeds wel into the gadgets. Ik heb alleen nu het voordeel dat ik zelf kan beslissen of ik ze ga kopen of niet. Meestal laat ik het er bij zitten, vind ik het verspilling van mijn geld. Maar als dan een aanbieding zich voordoet, dan duik ik er op. Vandaar ook dat ik nu beschik over de nieuwe Nokia E7.

En het toestel bevalt me uitstekend. Het is een zakelijke opvolger van de Nokia E72, de opvolger van de E71 die ik hiervoor had. Het toestel combineert een fantastisch 4″ AMOLED touchscreen met een volwaardig en goed werkend qwerty-toetsenbord. Het besturingssysteem Symbian werk goed op deze telefoon en ik pruts met gadgets en peronaliseer het uiterlijk naar mijn smaak. Een leuk nieuw stukje speelgoed dus… en dit keer kon ik het gewoon zelf kopen. Wat een geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *