uit en thuis

sneeuw in het hoofd

Afgelopen week was de temperatuur overdag regelmatig boven de 20 graden Celsius. Het ideale moment om de wintersport voor komend jaar te gaan regelen! Want waar zit je hoofd anders dan bij de sneeuw van de Alpenlanden?

Euh tja… tuuuuurlijk! Het was dat het er tijd voor was, anders had ik het waarschijnlijk nog niet geregeld. Nou ja regelen? Ik heb een mail gestuurd naar de familie, met daarin het voorstel voor het gebied (Crans-Montana) en de periode waarin de wintersport zou moeten plaatsvinden.

Hoewel het mooi weer was, had ik direct de eerste reacties. Helaas afmeldingen. Maar nu het minder goede weer er aan komt merk ik dat de mensen andere afleiding te zoeken. De eerste drie aanmeldingen zijn inmiddels binnen!

Gisteravond heb ik mijn tijd besteed aan het zoeken van verblijfsaccommodatie(s). En ik twijfel… moeten we een appartement doen? Of een chalet? En dan naast de lift waar ze duurder zijn, of aan de rand van het dorp waar we een schijntje betalen? Het aanbod is groot, de keuze best moeilijk. Maar het gaat wel lukken en dan hebben we komend jaar weer een heerlijke wintersportvakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *