uit en thuis

onsociaal

Het waren meer dan zes jaren trouwe dienst. Ik kreeg informatie, bleef op de hoogte van de laatste updates van vrienden, familie, collega’s, klasgenoten, studiegenoten en (verre) kennissen. Dezelfde groep hield ik op de hoogte van mijn leven.

Maar nu niet meer! Ik had er genoeg van, dus heb ik Hyves opgezegd. Na dik 6,5 jaar aangesloten te zijn geweest.

Of ik het ga missen? Nee, dat denk ik niet. Ik deed er ht afgelopen jaar toch niet zo veel mee. Met Facebook, Twitter, LinkedIn en (sinds kort) Google+ heb ik het veel drukker en eigenlijk ook wel druk genoeg. En waarom zou ik nog Hyves aanhouden als ik al op zo veel op die andere social netwerken aan de slag ben? (Nee, niet antwoorden, dat was een retorische vraag!)

Ik denk ook niet dat ik het ga missen. Het is maar een site, als ik mijn ‘vrienden’ nog eens wil spreken doe ik het wel op een andere manier. Via Facebook of Twitter ofzo… lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *