uit en thuis

we gaan weer los!

Het worden 23 lange kilometers, met een heel afwisselend stijgingspercentage. Of worden het 19 kilometers in een geleidelijke, maar vrij constante, maar steilere klim? EĆ©n ding is zeker; het wordt weer een klim in Frankrijk. De bestemming is eigenlijk ook al zeker: de Col de la Madeleine.

Vanavond was de evaluatie van vorig jaar… een leerzame ervaring. Zeker om de verschillende verhalen eens te horen. Ik ga verder niet in detail treden, dat is absoluut niet nodig. Maar wat ik wel kan vertellen is dat er volgend jaar weer een wielerclinic is vanuit The Sportsclub. De hele groep was daar eigenlijk gewoon heel erg blij mee.

In februari begin ik weer met de trainingen. Tot die tijd zit ik niet stil, de spinning en natuurlijk het ATB-en gaan gewoon door. Ik heb er nu al veel zin in, laat maar weer komen die trainingen! Ik wil mezelf verder verbeteren šŸ™‚

 

ps. Van belang voor diegenen die mee willen doen; de groepsamenstelling is al zo goed als bekend…. dus euh…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *