uit en thuis

heerlijk(e) avondje(s)

Jeetje, het is al weer bijna een week geleden dat ik Sinterklaas heb geholpen met de voorbereiding voor komend weekend. Waar is de tijd toch gebleven? Maar ergens vind ik het ook wel lekker dat het nu wat sneller gaat, des te sneller komt het heerlijk avondje dichterbij!

Euh, nou ja, heerlijk avondje?! Het zijn eigenlijk heerlijke avondjes!

Morgen komt Sinterklaas langs bij Buro Vijn. Hij neemt dan drie sterke jonge pieten mee, die tassen vol cadeaus mee hebben voor de kinderen van de collega’s. Als tenminste de pieten niet verkouden, of ziek, worden. Soms krijgen ook de collega’s cadeaus… ik ben benieuwd wie dit jaar aan de beurt is.

En dan komt zondag Sinterklaas bij de familie Ankersmit langs… bij mij thuis (dus). Als het goed is al in de middag, vanaf een uur of 3. Maar eerst vieren Chris en ik onze verjaardagen, omdat de hele familie dan toch al bij elkaar is.

Tot slot komt volgende week vrijdag een delegatie (ex)collega’s van Vijn bij mij langs om nog een keer van Sinterklaas cadeaus in ontvangst te nemen. Of eigenlijk gaan we er daarvoor dobbelen… en dan maar hopen dat het voor jou een heerlijk avondje wordt! Een leuk avondje wordt dat vast wel.

Volop heerlijke avondjes in het vooruitzicht dus. December is toch wel een goede maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *