uit en thuis

Even geplundra’t

Afgelopen dinsdag was het een paar uurtjes werk, maar het was wel in een keer goed. Het schilderen van de muren van de wc en de slaapkamer boven. Als bonus – er was nog wat verf over – is ook een deel van de muur in de hal en het trapgat gedaan. De muren zijn niet meer ‘eiwit’, maar ‘Industry Grey’ van Flexa. Heerlijk dat het eindelijk klaar is.

Een nadeel heeft schilderen van muren wel; je komt er achter dat je meer van je interieur aan wilt pakken. En daarvoor moet je naar de winkel, natuurlijk. Eerst keek ik bij de lokale meubelwinkels, maar kon niks gepast vinden. Dus reed ik door naar Groningen en begaf mij naar die grote Zweedse megamall. Juist, die!

Samen met meer mensen werkte ik mezelf op de roltrap naar de eerste winkellaag. Gewapend met een winkelwagen kon ik mezelf redelijk door het volk drukken en al snel kwam ik daar waar ik wilde zijn; de verlichtingsafdeling! Eigenlijk in no-time had ik precies wat ik wilde: twee eenvoudige bedlampen voor een schappelijk prijsje. Nadat attributen van de woonkamer naar de slaapkamer zijn verhuisd, is deze wat mij betreft helemaal af.

de nieuwe grijze wand en bedlampjesattributen uit de woonkamer

Maar daar bleef de jacht niet bij! Ook vond ik nog wat leuke accessoires voor in de woonkamer en een prullenbak voor onder mijn bureau in de logeer-/was-/computerkamer. En dan ben je zo weer een fortuintje kwijt….

The post is brought to you by lekhonee v0.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *