een visie

best wel prima zo

Het bureau waar ik voor werk, Buro Vijn, maakt deel uit van de RBOI Groep. Best een ingewikkeld verhaal hoe dat precies in elkaar steekt, daar ga ik jullie dus niet mee vermoeien. De RBOI Groep heeft de hoofdvestiging in Rotterdam en een tweede vestiigng in Middelburg. En zo kan het zijn dat je wel eens naar Rotterdam moet voor een overleg. Tenminste, sommigen van ‘ons’.

Vandaag mocht ik weer, voor de tweede keer binnen twee weken, naar Rotterdam. Waar het allemaal precies voor was en over ging gaat jullie niks aan, maar nuttig was het overleg wel. De welbekende spijkers met koppen zijn geslagen.

Vanochtend was ik nog wel op kantoor, omdat het overleg in Rotterdam pas om 16.00 uur begon. Omdat ik tijd had en nog wat wilde werken, ging ik met de trein. Maar helaas, heenreis zat ik in een dubbeldekker en die hebben nog geen gratis internet. Jammer voor mij. Met een beetje behelpen (gelukkig had mijn telefoon wel internet) lukte het me toch om het nodige ‘op papier’ te zetten.

Na Amersfoort had ik geen zin meer en besloot ik een beetje om me heen te gaan kijken. Werkelijk waar IEDEREEN zat met zijn smartphone te prutsen! De smartphone, het nieuwe (puzzel)boek(je). Naast me komen twee jongens zitten en jongen 1 gaat zitten bellen mijn zijn vriendin. Bij Alexander is het telefoongesprek over en gaat jongen 1 uitgebreid zitten vertellen wat voor vriendinnetjes hij allemaal heeft gehad. Maar dit was wel serieus; hij en ‘zijn vrouwtje’ hadden nu toch al 2 maanden iets. Riiiiight.

Terugreis zit ik in een ‘koploper’ en heb ik volop de beschikking over Wifi. Ik lees werkmails, werk mijn actiepunten vanuit het overleg uit, update facebook en twitter en kijk zo nu en dan om me heen. Schuin tegenover me zit een jongen met lang haar, type speler-in-een-band. Wanneer hij kort daarna begint te luchtdrummen op de muziek die in zijn oren klinkt is mijn vermoeden bevestigd. Volgens mij heeft hij de solo wel in zijn hoofd zitten!

En nu reis ik verder, we zijn net Zwolle gepasseerd en op weg naar Meppel. Aankomsttijd in Heerenveen: 22.57 uur. Maar ik vind het prima zo, treinen is zo best goed te doen.

The post is brought to you by lekhonee v0.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *