ongezouten

breinloos met ballen

Voordat ik begin wil ik even duidelijk maken dat dit natuurlijk niet voor iedereen geldt. Want niet iedereen valt onder de groep van gemotoriseerde twee-wielige medeweggebruikers. Jep,de gemotoriseerde versie van de tweewielers, dus niet fietsers, over fietsen heb ik het komende dagen wel weer.

Even een anekdote van wat ik heb meegemaakt. Ik rij op de A32, ben op weg naar een afspraak in Meppel. Het is het stuk waar je nu 130 km/uur mag rijden, dus staat mijn cruisecontrol een ietsiepietsie hoger vast. Voor me zie ik drie vrachtwagens in een rijntje opkomen. Spiegeltje binnen, spiegeltje buiten, geen verkeer direct in de buurt, dus ik begin met inhalen.

Als ik bijna naast de eerste vrachtwagen rij, hangen er zomaar ineens twee motoren op mijn achterbumper. Hé, waar komen die zo snel vandaan? Ik wapper met mijn hand zo van: “neem eens wat afstand!”. Maar geen reactie. Ik besluit door te cruisen op de snelheid die ik had en ben bij de tweede vrachtwagen aangekomen als een van de twee motorrijders me links in wil halen. Waar dus geen ruimte is en nee, die ruimte geef ik hem ook niet! Als ik dat doe zit ik met mijn rechterzijkant in de vrachtwagen, daar begin ik niet aan.

Een van de mannen op de motor heeft er schijnbaar genoeg van, laat zich afzakken en spuit over de vluchtsstrook de drie vrachtwagens voorbij. Nummer twee blijft op mijn achterbumper plakken. Wanneer ik na de derde vrachtwagen naar rechts ga, krijg ik een middelvinger na van de motorrijder nummer twee. Dit alles dus binnen een tijdsbestek van maximaal 1 minuut, want meer tijd heeft het me niet gekost de drie vrachtwagens in te halen.

Even ben ik te beduusd om iets te voelen, maar dan wordt ik vreselijk kwaad. Wat een ontiegelijke kloothommels! Dit zijn van die gasten die hun brein in hun achterste hebben zitten en rijden met hun ballen…. veeeeel te veel testosteron in het lijf. In principe wens ik niemand een ongeluk toe, maar bij dit soort breinloze figuren….

The post is brought to you by lekhonee v0.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *