uit en thuis

oranjemarkt

Pfoe, hier ligt het even goed! De beentjes omhoog op het bed, ze hebben wat rust nodig. Voor me staat de grote flatscreen tv op Atv, de lokale zender. Nederland staat (nog) 0-0 tegen Denemarken, maar het boeit me niet zo.

In het Hilton is het vrij rustig. De voetbalfanscollega’s zitten of in de lounge, of op de Grote Markt voor het grote scherm. Wij gaan er zodadelijk nog wel even op uit, maar dan om iets te eten. Even bijtanken op de hotelkamer was nodig, we hebben al een hele dag gelopen.

De stad van ons bezoek is Antwerpen. Gister deden we een stadswandeling, met een erg enthousiaste gids. En omdat de voeten ’s avonds nog niet moe waren, heb ik samen met mijn collega’s De Bengel onveilig gemaakt. Tot in de kleine uurtjes.

0-1! We zien het gebeuren, de Denen staan al voor. Tijd om af te sluiten en een eetgelegenheid te gaan zoeken! De Grote Markt maar even mijden, daar zal de sfeer niet geweldig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *