ongezouten

Balen

Mag ik even vloeken? Ik wil zo graag even alle frustratie eruit schelden! Even mijn baalgevoel kwijt in een serie woorden die niet door de beugel kunnen. Even al mijn energie gooien in een scheldcannonade van heb-ik-jou-daar. Maar ik doe het niet, want het heeft toch geen zin.

De reden van mijn frustraties is dat mijn Mazda bij de Care Schadeherstel staat. Waarom? Omdat ik een korte nacht had en daardoor nog erg moe was? Omdat ik baalde van de vrachtwagen die lang stil stond voor groen licht? Omdat ik er langs wilde maar een blinde hoek heb? En dus een auto over het hoofd zag? Ja, precies daarom.

Alleen blikschade, maar natuurlijk een hoop gedoe. Schadeformulier, partij B bij het werk brengen (gelukkig vlakbij), verzekering bellen, Care bellen, naar Care toerijden (gelukkig kon dat nog!), leenauto regelen en dan eindelijk weer naar het werk…. anderhalf uur later dan gepland. En dan nog een laaaaange dag werken om de deadline te halen, terwijl je moe bent van een veel te korte nacht slapen (door de warme nacht).

Vandaag was niet mijn dag. Vandaag was het balen.

The post is brought to you by lekhonee v0.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *