uit en thuis

Rauwe klauwen

Overdag zit ik met mijn handen vooral een toetsenbord te bewerken, of hanteer ik een potlood of pen. Van die jaren kantoorwerk worden je handen vrij zacht, vooral het eelt ontbreekt. Ik vind dat beslist niet erg hoor, te gehanvende handen vind ik namelijk niet mooi.

Vandaag zijn de mijne gehavend. Dit komt vooral van het klussen en tuinieren van de afgelopen week. Na het klussen aan de deur heb ik namelijk het volgende projectje opgepakt: de achtertuin. Ik gebruikte namelijk maar 1 van mijn 2 terrassen en ik kon mijn drie containers niet goed kwijt. Dus herindelen die handel!

Gister ben ik begonnen met het verwijderen van mijn zinloze terras. Door het moeras van onkruid zag je de stenen bijna niet meer. Dus stenen er uit en klaar maken voor een extra stukje tuin. Waar ook nog een lap gras in gaat komen trouwens, want grasmaaien vind ik geen ramp.

Vanavond heb ik de nieuwe stallingsplaats voor de containers bestraat. Dat gaat een beetje met “de Franse slag”, maar het eindresultaat is niet gek. Zand erover en stenen even laten inklinken, maar dan kunnen de containers erop!

Een deel van de planten heb ik terug gezet, maar een deel moet ook nog. Over de inrichting van het lapje tuin ga ik nog even een nachtje slapen. Bovendien zijn mijn handen ook wel toe aan wat rust; ik heb rauwe klauwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *