fietserd

als je dat eens kon zien

Bij een rondje door het Drents-Friese Wold heb ik al eens een poging gedaan om met een camera op de fietshelm de rit te filmen. Dat fietsen met de camera op de helm lukte wel trouwens, maar het filmen van de rit was een minder groot succes. Ik dat de “record”knop ingedrukt te hebben, maar niet dus. Jammer, geen filmpje.

Ondanks de voorspelde kou zaten we ook vanochtend gewoon op de ATB. De rit leide over verharde en onverharde paden in en rond de bossen van Beetsterzwaag. Ik heb vaak gedacht dat het goed zou zijn geweest om een camera op de helm of fiets te hebben en de rit te filmen. Want wat was het schitterend buiten!

Prachtig rustig winterweer. Een laagje sneeuw op de landerijen, bomen en struiken, een winterse frisse lucht om ons heen en vrolijkheid onder de fietsers. Wat weer een genot deze rit. Bleef het maar zo voorlopig. Maar even afwachten wat het weer doet en tot die tijd genieten zoveel ik kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *