uit en thuis

Wat als…

Vanochtend was het vroeg dag. Al om half 8 was ik klaar wakker. Pas een uur later hoefde ik er eigenlijk uit, maar ik lag me kapot; mijn rug speelde op. Oke, dan maar er uit, om 10 uur wil ik ook in Groningen kunnen zijn. Want, hoewel het er warm wordt, had ik een atb-tochtje bij Anloo in het verschiet. Je weet wel, dat dorp bij Gieten in de buurt. Gieten… bij Assen in de buurt, dat weet je toch wel?

Eerst zou ik N. oppikken en dan samen die kant op. Dus fietsendrager op de auto, atb er op, doosjes en tasjes met benodigdheden achterin de auto.

Om een lang verhaal kort te maken; ik heb lekker gefietst, de route bij Anloo is gemakkelijk, maar leuk. Helaas is de atb beschadigd, het fietsenrek naar de knoppen en heeft de achterklep van de Mazda een fikse deuk. Over het hoe en wat wil ik het even niet hebben. Dat ik baal mag duidelijk zijn.

Wat als ik niet naar Groningen had gehoeven? Wat als de omleiding door de wegopbreking er niet was geweest? Wat als de brug niet open had gestaan? Wat als… Och, het helpt me niet. Het is materiele schade, een hoop rompslomp en waarschijnlijk een dure grap. Morgen zien we wel verder…

2013-07-21-332 2013-07-21-333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *