uit en thuis

Nachtmerries overkomen je

Wat een week! Een valse start, een hoop gedoe, een hittegolf, weinig slaap. Soms heb je van die weken waarna je in het weekend echt even moet opladen. Dat je op vrijdagavond hebt besloten dat je voor de zaterdagmorgen geen wekker gaat zetten, zodat je kunt uitslapen.

Mijn nachten waren door de warmte en de steekmuggen afgelopen week nogal kort. Afgelopen nacht viel de warmte mee en ik had me ingesmeerd met van die citroengoedjes, om de steekmuggen weg te houden. Mij kon niks gebeuren!

Maar ja, behalve dan naar en levendig dromen… een regelrechte nachtmerrie hebben. En de nachtmerrie heeft indruk gemaakt, want ik weet het verhaal nog. Het had met mijn racefiets te maken.

Ik ben er daarom van overtuigd dat je droomt over dingen die je overdag meemaakt en dat mijn nachtmerrie te maken had met de schadetaxatie van mijn ATB. Een schadebedrag waar je een hele goede nieuwe ATB van kunt kopen. Pfff.

Van zo een nachtmerrie word ik ongerust; want hoe echt is het? En hoe reëel is het dat het echt kan gebeuren? Door er zelf een positief einde aan te bedenken verdween de ongerustheid en viel ik weer in slaap.

Dromen kunnen best fijn zijn, dat geloof ik wel. Ik hoop alleen maar dat ze mij niet meer uit mijn slaap houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *