uit en thuis

Get on your feet

Vanochtend reed ik in de auto naar kantoor met een oud cd’tje aan. Ik heb namelijk de gewoonte aangenomen om uit mijn cd kast zomaar 3 of 4 cd’s te pakken en deze in mijn (cd-wisselaar van de) autoradio te doen. Op die manier heb ik altijd muziek die ik leuk vind en geen gelul van reclame of nieuws. Dat werkt goed voor de overgang van werk na privé, vooral na lange werkdagen.

Gister had ik een cd’singeltje van Puff Johnson; Over and over. Kent iemand dat nog? Jammer dat die dame zo een eendagsvlieg was, want zingen kon ze zeker.

Vanochtend had ik een greatest hits cd van Gloria Estefan aan. Eerst waren er een paar liedjes waarvan ik – laat ik het zacht zeggen – niet vrolijker werd. Maar toen kwam er een liedje waardoor ik vrolijk werd. Een liedje met ware woorden, waarvan ik was vergeten dat die ook op de cd stond:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JPOSGVUYgVQ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *