een visie

Horoscopen

Zijn horoscopen waar? Ik weet het niet, ik geloof er niet zo in eerlijk gezegd. Onderstaande tekst las ik vandaag op de site http://www.horoscoopvandaag.eu/. Oordeel zelf of je denkt dat deze op mij van toepassing is!

“Het sterrenbeeld Boogschutter is gekoppeld aan personen, die hun geboortedag vieren tussen de periode 23 november tot en met 20 december. Het beweeglijke sterrenbeeld Boogschutter heeft als element het vuurteken.

Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter heeft Jupiter als heerser. Een van de opvallende aspecten aan het sterrenbeeld is het steeds willen opdoen van nieuwe ervaringen. De Boogschutter wordt als een spontaan persoon ervaren en heeft een eerlijke instelling. Directheid richting anderen komt voort uit deze instelling, waarbij de Boogschutter allerminst de intentie heeft om anderen te kwetsen. De eerlijkheid kan echter wel leiden tot situaties, waarin mensen zich gekwetst zullen voelen en dat wordt bovendien erger door het ontbreken van tact. De waarheid staat in elk geval altijd bovenaan. De Boogschutter dient zich wel te realiseren, dat zijn directheid op andere mensen kwetsend kan overkomen. De optimistische instelling van de Boogschutter is een ander belangrijk kenmerk. Het vizier wordt altijd naar de toekomst gericht, waar na het behalen van het vastgesteld doel al snel het volgende doel weer opdoemt. Actie en avontuur zijn twee aspecten, die als het ware aan het sterrenbeeld Boogschutter kleven. Door bezig te zijn en op reis te gaan, kan dit sterrenbeeld de overtollige energie kwijtraken. Het sportief bezig zijn wordt overigens maar al te graag afgewisseld met andere vormen van actie zoals uitgaan. Het liefst verkeert de Boogschutter in gezelschap van andere mensen, zodat dit sterrenbeeld weer van nieuwe informatie voorzien kan worden. Als gezelschap wordt de Boogschutter zelf ook gewaardeerd en spontaan gevonden en dat wordt weer mede veroorzaakt door de natuurlijke charme, die dit sterrenbeeld uitstraalt.

Vrijheid in het leven

Het sterrenbeeld Boogschutter hecht een grote waarde aan vrijheid in het leven en dus op alle gebieden. Als de Boogschutter merkt dat er mensen zijn, die beperkingen willen opleggen aan dit sterrenbeeld, dan zal er een sterk verzet volgen. De Boogschutter genieten van het leven met alle vrijheid en wil zelf bepalen hoe het leven geleefd moet worden. Verder is de Boogschutter moeilijk af te brengen van ideeën en raakt niet onder de indruk van anderen, die hem proberen te beïnvloeden. Alleen als dit sterrenbeeld zelf inziet dat het ook anders kan, is het mogelijk dat er een andere koers gevaren zal worden.

Basiskarakter Boogschutter

Het basiskarakter van het sterrenbeeld Boogschutter is herkenbaar aan een aantal eigenschappen. De Boogschutter is namelijk niet alleen avontuurlijk ingesteld, maar ook optimistisch, spontaan, actief en eigenwijs. De kleuren blauw en rood zijn de meest inspirerende kleuren voor de Boogschutter. Dit sterrenbeeld kan aan sarcasme ten deel vallen en dat kan kwetsend overkomen. De avontuurlijke Boogschutter beschikt over een uitstekende intuïtie en is een persoon, die zich graag verdiept in vreemde culturen tijdens zijn reizen.”