uit en thuis

Voetenfetisj

Het is een prachtige zomer tot nu toe. Wat?! Het hele jaar was tot nu toe echt mooi eigenlijk. Qua weer dan.

Gisteravond was het nog lang warm. En helaas ook wat klam. Net uit de douche gekomen zat ik met mijn joggingbroek en top aan nog wat uit te dampen bij de pc; ik moest nog wat beoordelen voor The Sportsclub’s wielrennerij.

Aandachtig las ik de woorden op het scherm toen mijn beeld gestoord werd door een klein vliegend wezen. Ik haal uit met mijn handen, een harde klap is te horen. De handen haal ik van elkaar, maar ik zie het beestje er niet tussen zitten. Shit.

Ik zie het niet meer, hoor het ook niet. Goed zo. Wegwezen beest!

Dan begint mijn rechtervoet te jeuken. Oh nee, niet daar! Op de wreef van mijn voet wordt het rood. Dan meer jeuk op mijn voet, op mijn voetzool (waarom in vredesnaam daar?!?) verschijnt een rode vlek. Waar eerst alleen een rode vlek zat op mijn wreef zit nu ook een witte bult (“stop de tijd!”). Dit meen je toch niet?!

Nu moet ik aan jeukbestrijding gaan doen en in de douche zet ik mijn voet in een wasbak gevuld met koud water. Okeeeeee…. Dit voelt beter. Na een poosje koelen droog ik mijn voet af en ga terug naar de pc.

Nog geen 5 minuten later begint het op mijn linkervoet ook te jeuken…. Riiiiight. Dit is wel serieus een steekmug met een voetenfetisj!