een visie

Als twee honden vechten om een been

Wanneer je handelt, dan is er altijd sprake van een soort ruil. Dit kan een ruil van goederen zijn, maar ook een ruil van goederen voor geld. Die laatste komt tegenwoordig het meeste voor. Zelfs boodschappen doen is een vorm van handelen.

In de gevangenis heb je het niet altijd voor het kiezen wanneer je wilt handelen. Om haar positie als top-dog te behouden, wil Freddy de vrouwen die dat willen voorzien van drugs. Ze had een smokkelmethode gevonden, maar die is door directeur Brinkhorst ontdekt. Nu heeft ze via de tuin een nieuwe smokkelmethode gevonden. Voor de drugs moet betaald worden en niet alleen met geld. Welke prijs wil Freddy betalen? Hoe ver laat ze het komen?

Suus heeft kwaad bloed gezet bij de Holts, Tanja wordt door hen gebruikt om Suus uit de weg te ruimen. Die is zich van geen kwaad bewust en probeert via Tanja wraak op Dylan te nemen. Wie is het snelst? Wil Tanja haar opdracht wel uitvoeren? Wie trekt aan het kortste eind?

“Als twee honden vechten om een been, loopt een derde er mee heen”.

Vanavond krijgen we antwoorden in een nieuwe aflevering van Celblok H; 20.30 uur op SBS6