een visie

Nieuwe omgeving

We zijn met onze noordelijke vestiging inmiddels verhuisd naar Leeuwarden. Van de chaotische oude kantoorruimte in Stania State naar een mooi nieuwe en rustige kantoorruimte in de voormalige Willem Lodewijkschool aan de Druifstreek in Leeuwarden.

Verhuizen is altijd een beetje spannend en de week voor de daadwerkelijke verhuizing was dat heel duidelijk te merken. Iedereen begon zijn dozen te pakken en kasten op te ruimen. En wanneer de één begint, volgt de ander snel! Met als gevolg dat de kamer op een gegeven moment tjokvol stond met dozen en lege kasten.

De dag van de verhuizing zelf was gelukkig goed georganiseerd. Een team in Oenkerk, een team in Leeuwarden en ieder zijn eigen taak. Vanwege mijn enkel kon ik niet te veel sjouwen, maar andere hand-en-spandiensten gingen me prima af. Na de lunch moest ik zelf snel door naar mijn volgende project (familieweekend), dus heb ik niet meer meegemaakt hoe het er uiteindelijk uitzag.

Dat zag ik afgelopen maandagmiddag voor het eerst. Het was prachtig geworden! Schoon, geen rotzooi, licht, open, nieuw… Echt een plek om rustig te worden, maar ook hard te kunnen gaan werken.

Inmiddels zijn we al weer 4 werkdagen verder en ik voel me goed in het nieuwe kantoor. Vol energie ga ik ’s morgens naar het werk en vol energie kom ik aan het eind van de middag weer thuis aan. Het is een inspirerende werkplek waar ik – als noordelijke Rho-collega – trots op ben. En dat draag ik graag uit.

Wil je eens komen kijken? Dat kan heel binnenkort! Vraag het me en ik laat je weten wanneer en hoe laat.