de nerd

Vaarwel

Het vogeltje heeft voor het laatst gevloten. Het heeft vaarwel gezegd. Letterlijk dus.

Ik weet niet meer wanneer ik voor het eerst ingeschreven ben op Twitter. Ik vermoed dat het ergens in 2006 of 2007 ben geweest. Voordat het ècht groot werd in ieder geval. In het begin was ik er bloedje fanatiek mee en tweete over van alles. Door de reacties vond ik het leuk.

Toen kwam de koppeling tussen Facebook en Twitter. Vervolgens kwam Instagram…. en de koppeling met Twitter. En langzaam maar zeker gebruikte ik Twitter privé steeds minder en minder en minder. Tot het eigenlijk alleen nog maar een doorgeefluik was geworden van mijn Facebook en Instagram berichten.

Dus nam ik gisteravond het besluit om mijn Twitteraccount op te heffen. Pats, boem! Ja, daar val je van van je stoel hè? Miss Social Media die haar Twitteraccount gedag zegt! Maar vaarwel twitterhet is echt waar… ik heb echt op de knop ‘@NLFoekje deactiveren’ gedrukt vanochtend.
Volgens Twitter heb ik nog 30 dagen bedenktijd. Kan ik door in te loggen mijn account binnen die periode vanaf nu weer activeren. Het hoeft niet meer. Ik ben er klaar mee. Het Twittervogeltje heeft haar laatste vlucht gevlogen wat mij betreft!