uit en thuis

Verhuisbericht!

Sinds augustus 2007 werk ik er en na 10 jaar, 10 maanden en 15 dagen komt er een einde aan. Mijn werk bij Rho adviseurs zit er eind juni van dit jaar op. Ik maak per 1 juli aanstaande de overstap naar Bureau voor noordelijke gemeenten (www.bvng.nl).

Even wat zekerheden over mijn nieuwe baan, want een paar zijn er wel. Ik ga aan de slag bij BVNG Advies en mijn standplaats is Leeuwarden. Net als bij Rho werk ik 32 uur en heb ik de woensdag vrij. Mijn functie wordt senior adviseur, met doorgroeimogelijkheden naar senior+. Ik ga daarnaast ook meehelpen met het verder opbouwen van het onderdeel ‘omgeving’ van de adviestak; pionieren dus. Het belooft een afwisselende baan te worden met voor mij nieuwe uitdagingen.

Maar onzekerheden zijn er ook. Wie zijn mijn collega’s? Welke projecten krijg ik voor de kiezen? Waarop ga ik me verder specialiseren? En meer van dat soort vragen. Niet alleen leuk, maar ook spannend dus.

En dan Rho, ik laat het achter me. Ga een leuke club mensen niet meer dagelijks zien. Ga een baan met zekerheden achter me laten. Verlaat een bedrijf met potentie, dat zich ondanks alles goed staande houdt in het veranderende vakgebied van de fysieke leefomgeving.

Het is nog niet helemaal zo ver, maar het schiet al wel snel op. Gelukkig ligt er nog een vakantie tussen, waarbij ik kan resetten, voordat ik de verhuizing in ga. En daar heb ik écht héél veel zin in.