uit en thuis

Nieuw jaar

Voor iedereen die het nog niet heeft gehoord en/of gelezen: een gelukkig en gezond 2007!
Zo, heb ik dat ook weer gehad, ha ha… Weer een nieuw jaar begonnen.

Gisteravond bij mijn ouders (jep, daar heb ik het weer uitgezeten) besefte ik me dat de spanning er eigenlijk wel van af is. Oud-en-nieuw is ook maar weer gewoon een overgang van het ene naar het andere jaar. Het was wel gezellig en de oliebollen waren lekker, maar toch…

Vanmiddag hadden we de familiedag/nieuwjaarsborrel met de familie van mijn moeders kant. Dat wordt nu ieder jaar leuker, de familie groeit namelijk steeds verder (aanhang en kinderen van neven en nichten). Al die verhalen die je hoort en ondertussen fanatiek bowlen, een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen.

Ik vier dus vooral nieuwjaarsdag, een nieuwe start, een nieuw begin. En ik ben heel benieuwd wat 2007 me zal brengen!