uit en thuis

vrouwen en ikea

Je hoort het zo vaak; vrouwen zijn niet geschikt voor de Ikea! Persoonlijk geloof ik daar niet in, bijna al mijn meubeltjes komen bij de Ikea vandaan en ik heb ze zelf in elkaar gezet. Zo moeilijk is dat toch niet?

Vandaag heb ik mijn verjaardagsgeld gebruikt in de Ikea, ik heb een grote doos met inhoud gekocht.

Ik kan me trouwens voorstellen dat de inhoud sommige vrouwen in eerste instantie afschrikt. Maar gelukkig heeft Ikea daar rekening mee gehouden, er zit altijd een handleiding bij die precies vertelt wat je moet doen.

Als je dan eenmaal bezig bent met het bouwen van het meubel, blijkt het eigenlijk heel simpel te zijn. Zelfs Smokey (mijn kat) helpt een handje mee.

Na een uurtje klussen zit het betreffende meubel zomaar in elkaar en hoeft het alleen nog maar op de plaats en ingeruimd te worden.

Dus vrouwen, probeer het gewoon eens voordat je roept dat je het niet kunt! Laat die mannen eens een poepje ruiken!