een visie

“in wintermearke”

Theater is leuk, tenminste, dat vind ik. Het hangt wel een beetje af van wat voor stuk het is, maar meestal heb ik het in het theater goed naar mijn zin.

Vorig jaar ben ik een keertje of 5 geweest, in ieder geval een paar keer naar de Lawei en nog wat andere dingen. Maar ik weet niet meer precies wat. Er zijn altijd wel een paar dingen die me bij blijven, maar dat zijn niet de details.

Gisteravond ben ik met de familie naar het stuk “In Wintermearke” van SULT geweest, een toneelstuk naar het verhaal “A Winter’s Tale” van William Shakespeare.

Hoewel ik in het begin wat moeite had om in het verhaal te komen, ging het me al snel erg boeien. De combinatie van drama met humor doet dan altijd goede zaken, vind ik.

Toen het toneelstuk afgelopen was had ik geen flauw benul van de tijd, die voorbij gevlogen was. Voor mij een teken dat ik het erg naar mijn zin heb gehad.

Het speelt in Sporthal De Sândobbe in Koudum. Mocht je geìnteresseerd zijn en in de gelegenheid zijn om te gaan… Voor morgen kun je nog kaarten bestellen via de website van SULT.