een visie

allerbeste silvester

Wat een avond, ik heb nog spierpijn in mijn kaken! Vanavond mocht ik de Lawei weer vereren met een bezoekje, ditmaal aan het grote Arie en Silvester spektakel.

Het duo is droog, platvloers (ook al ontkennen ze dat) en vreselijk komisch. Zo nu en dan had je echt het idee dat ze aan het improviseren waren, maar met die mannen weet je het natuurlijk nooit zeker.

Op de momenten dat ze aankondigen dat ze iemand uit het publiek nodig hebben als vrijwilliger, voel je de zaal gespannen worden; “Ik hoop niet dat ze mij kiezen!”. En ik moet eerlijk zeggen dat ik blij was dat ik niet in de eerste rijen zat!

Arie is trouwens de beste, volgens hemzelf… Waarom? Omdat hij altijd brieven krijgt met “Beste Arie”. Silvester moet even nadenken maar roept dan dat hij de allerbeste is, om de reden dat hij een brief kreeg met daarop “Allerbester Silvester…”.

Och ja, flauwigheid, platte en droge grappen, het hoort er allemaal bij. Maar het was een topavond!