uit en thuis

Kampen

Werken op therapeutische basis is niet geweldig, maar heeft zeker ook zijn voordelen!

Zo was ik vorige week woensdag in staat af te spreken met een ambtenaar van de gemeente Kampen, omdat ik ’s middags niet werkte. Het bleek dat meneer Butterman ruim de tijd had en het bleek een vruchtbaar gesprek en zinvol bezoek.

Afgelopen weekend hadden Karin en ik al afgesproken dat we nog een bezoek zouden brengen aan de stad. Zo gezegd zo gedaan…

Logistiek was het even een probleem, maar ook dat is goed gekomen. Vanmiddag konden we het centrum van Kampen (bij licht) bekijken.

Wisten jullie dat alleen in het centrum van de stad al 12 kerken staan? Ik niet, maar het is toch echt zo! Ook vrijwel iedere woonwijk heeft (minimaal) een kerk. Een beetje overdreven vind ik dat wel voor een stad van iets meer dan 50.000 inwoners, maar het is nou een keer zo.

Hoe dan ook, ik ben er nu wel achter dat Kampen een gezellig en knusse Hanzestad is!