uit en thuis

dat voelt wèl goed

Na een korte week op AT-basis werken was ik vanochtend ontzettend moe. Laat uit bed en moeite met opstarten hoort daar in mijn geval bij. Eigenlijk had ik ook niet zo heel veel zin om naar Zwolle te karren voor studie. Toch ben ik erg blij dat ik gegaan ben!

Wat daar is gebeurd? Allereerst gingen we de gedane actie na. Dat zag er goed uit, iedereen zette zich zo goed mogelijk in.

We moesten onze stedenbouwkundige modellen, gemaakt in 3 groepen van 2, bij de anderen duidelijk maken en natuurlijk zo overtuigend mogelijk zijn. Eigenlijk ging dat ook redelijk soepel.

Het moeilijkste was om te komen tot 1 eindmodel, die verder uitgewerkt wordt. Het leverde wel wat discussie op, maar uiteindelijk werden de uitgangspunten daarvan ook duidelijk.

Na het maken van werkafspraken voor de volgende keer keek ik op de telefoon en was het net 5 uur geweest. Wat?! Ja, toen waren we al klaar! Spulletjes opruimen en met de andere studenten gezamelijk nog even pauze vieren. Vol nieuwe energie stapte ik om kwart voor 6 in de auto naar huis.

Ik was het vergeten, dat je je zo goed kunt voelen na een paar uurtjes nuttig werk. Het werk wat ik voor de studie kan doen stimuleert me ontzettend! Vasthouden is nu het advies 🙂