uit en thuis

goede vrienden

Ik heb het getroffen, ik heb ontzettend lieve ouders, zus en broer, die altijd voor me klaar staan en die ik altijd mag storen. “Dikke tút fan my”!

Maar hoe goed en lief je familie ook is, goede vrienden heb je volgens mij ook absoluut nodig. Goede vrienden, mensen waarmee je ontzettend veel kan delen, mensen die je niet beoordelen of veroordelen , die er in goede en minder goede tijden zijn en die het niet erg vinden als je stoort.

Ik ben gezegend met een paar hele goede vrienden waar ik mijn verhaal ook heel makkelijk bij kwijt kan. Vooral afgelopen tijd heb ik veel aan ze gehad en daar wil ik ze bij deze heel hartelijk voor bedanken.

Karin, Otmar, Andrea, Ronald, U ARE THE BEST! Ik hoop dat we in de komende tijd nog veel aan elkaar zullen hebben, dank jullie wel!