uit en thuis

even aandacht a.u.b.

Mijn logboek wordt gelezen door verschillende mensen en dat vind ik hardstikke leuk.

Toch moet ik iets kwijt:
Mijn logboek is openbaar, dus – hoewel sommigen hun twijfels daarover zullen hebben – beperk ik mezelf behoorlijk in mijn uitspraken.

Daarbij vind ik het wel belangrijk dat ik zo nu en dan, zo genuanceerd mogelijk, toch mijn hart kan luchten op deze site. Niet alle verhaaltjes zijn vrolijk en aardig, omdat ik dat ook niet altijd ben. Ik probeer in het echte leven mensen niet te kwetsen, in mijn virtuele leven wil (en doe) ik dat ook niet.

Daarbij kom ik gelijk bij mijn laatste aandachtspunt, jullie als lezers. Ik schrijf mijn verhaaltjes met een bepaalde gedachte en gevoel. Omdat iets op papier heel anders lijkt dan ik het bedoel, kan het verkeerd worden opgevat.

Mail of bel me met je vragen, in de volgende gevallen:
– Wanneer iets in mijn logboek je kwetst;
– Wanneer je een logbijdrage niet snapt en dat wel wilt;
– Wanneer je de gedachte achter een logbijdrage denkt te snappen, maar het even zeker wilt weten;
– Wanneer je me wilt waarschuwen, omdat je denkt dat ik te ver ga.

Vergeet niet, ik heb een gezond verstand en ben zeker voor rede vatbaar, laat je niet weerhouden!